Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár


Alapítás

Pénztárunk 1995-ben jött létre 6 korábban önállóan működő önkéntes nyugdíjpénztár egyesülésével, ezt követően 2001-ben, illetve 2003-ban további 4 pénztár csatlakozott az Generali Önkéntes Nyugdíjpénztárhoz. Az összefogás célja az új nyugdíjpénztár eredményességének növelése volt, hiszen nagyobb taglétszám esetén biztonságosabb és stabilabb gazdálkodás érhető el, a működési és adminisztrációs költségek csökkenthetők, így több erőforrást tudunk ügyfeleink jobb kiszolgálására, és a befektetések értékének növelésére fordítani. 2013. január 1-jével a K&H Önkéntes Nyugdíjpénztár beolvadt a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztárba.


Filozófia

Nyugdíjpénztárunk filozófiája, hogy a Pénztár szervezett rendszerével, minőségi szolgáltatásaival, biztonságos és eredményes gazdálkodásával hozzájáruljon a pénztártagok nyugdíjas éveiben elérhető anyagi biztonságának megteremtéséhez.

Cél

Célunk, hogy pénztártagjaink és a velünk kapcsolatban álló munkáltatók elégedettek legyenek szolgáltatásaink minőségével és gazdálkodásunk eredményességével.


Eredmények

Taglétszám, vagyon
A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár 2014 év végén 38 200 főt számlált, kezelt vagyona pedig meghaladta a 20,2 milliárd Ft-ot. Hozamok
A vagyonkezelők által elért hozamot minden negyedév végén jóváírjuk pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján, így a megtakarítás értéke folyamatosan nyomon követhető.

   


Az átlagos nettó hozamráta a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár vagyonkezelője által elért teljesítményt mutatja, míg a vagyonnövekedési mutató pénztártagjaink egyéni számlájának átlagos hozamát jellemzi.

Pénztárunk által elért hozamok

Kapcsolódó letölthető dokumentumok

Alapszabály (pdf, 147 kB)

A PDF dokumentumok megtekintéséhez szükséges Acrobat Reader